Facebook

Beoordelingen van Satehuis Groningen

Recente recensies van Satehuis Groningen

4 sterren na 500 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen. Leuke en vriendelijke bezorging. Lekker gegeten. Hoge kwaliteit. Aanrader. We eten hier al jaren. Altijd goed. Altijd.

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging en de kwaliteit van het eten was goed. Echter had ik bij de bestelling opgegeven dat ik de saus van de beide saté gerechten apart geserveerd wil hebben, maar hierdoor was ook de saus voor de gadogado apart en waren jullie de pittige ketjapsaus voor de saté kambing vergeten erbij te doen. Wij vonden dat erg jammer en smakte de saté kambing toch niet zoals het hoort.

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

altijd heerlijk eten ook als je bestelling ophaalt

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging alleen jammer dat de saté koud was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor de 2e keer niet de sinas gekregen :( jammer. voor 70 euro heerlijk eten gehad, maar drinken dat iedere keer vergeten wordt geeft geen goede reclame.

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt lekker en de smaak was super intens

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top maat,

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een half uur eerder dan aangegeven (hoera!) Goede lemper en lekkere (kip)saté.

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Zelfs de patat was vers, knapperig en warm. Spareribs waren lekker en de saté zoals altijd geweldig. Een aanrader.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker!

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Snel bezorgd en het is zeer smakelijk.

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd (Nasi Tjampur)!

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben we heerlijk zitten smullen. De lekkerste saté van Groningen. En ook nog supersnel gebracht.

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer heerlijk zoals altijd!

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker, zoals altijd!

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam 45 minuten te laat. De bezorger gaf aan eerst naar Martini te zijn geweest. Het eten was omgevallen in de auto en werkelijk een grote smeerboel. Bij het uitpakken bleek dat er vermoedelijk bestellingen waren verwisseld tijdens het omvallen. Het was niet datgene wat er besteld was. Jammer om dat de vorige bestelling wel correct en op tijd was.

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk warm bij aankomst en lekker eten

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Als je eens echt heerlijke saté wilt eten. Makkelijk bestellen. Snelle bezorging. Doen!

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! Bezorging ook altijd snel en netjes.

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snelle bezorging!

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede levering netjes op tijd.

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak is altijd goed,alleen dit keer was het eten koud.

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De levering was precies op tijd, het eten was bijzonder smakelijk, 10/10 would order again.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer niet goed het eten was koud. Komt de smaak niet ten goede als je het nog eens in de magnetron moet opwarmen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over kwaliteit en bezorging heb ik niks te klagen; nasi was lekker en bezorging was zelf sneller dan verwacht. Ik was wel onaangenaam verrast toen ik een bestelling wilde plaatsen. Tot mijn verassing moet ik nu minimaal 10 euro bestellen en uiteraard, aangezien nasie speciaal 9.80 kostte en niks besteld kon worden voor 20 eurocent, moest ik een zakje friet bestellen voor 2 euro. Ik heb begrip dat je op gegeven moment prijzen moet aanpassen, maar ik vond het niet fijn dat ik 2 euro extra moest betalen, omdat nasi speciaal net onder het minimale bestelbedrag zit, terwijl Bami wel 10 euro kost.

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke satésaus, anders als alle andere.

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Complimenten voor de snelle bezorging. Goede kwaliteit Sate en heerlijke Babi Spek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer zalig en goed warm.snelle levering en op de aangegeven tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker. Ook de salade is een aanrader. Vlot geleverd.

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Complimenten voor het eten. Was weer heerlijk.

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker portie sate ajam met witte rijst . warm geleverd. saus en rijst goed, salafe is wat atjar met komkommer en blaadje sla. vlees zelf te doen, wel wat te doorbakken. en daardoor erg droog kauwen.sommige stukken zwarte randjes. snelle bezorging. via eigen site goedkoper dan via thuisbezorgd.

, 06-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde exact 80 minuten voordat ik mijn eten had. Kwam de bezorger uiteindelijk was het ook nog eens koud. Laatste keer voor mij bij Satehuis

, 06-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te laat bezorgd, verder prima.

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Nasi Tjampur was heerlijk!!

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu al zo vaak hier besteld vanuit het werk. En de kwaliteit, bezorging en bestelgemak zijn nooit tegen gevallen. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten !

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, eten was allemaal nog erg warm bij bezorging. Perfect dus

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten zoals altijd . Goed warm bezorgd en binnen de toegezegde tijd toppie

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super gegeten. Zo hoort de smaak van saté te zijn. Je proeft de kruiden van de marinade. Daarna met de juiste hitte bereidt. Heerlijk.

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten vonden wij erg lekker en het was snel en superwarm afgeleverd door vriendelijke bezorger

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wel in orde . Lage beoordeling door de Tahu Bumbu. Had lekker kunnen zijn maar er zat veel te veel seroendeng overheen. Omdat seroendeng helemaal niet genoemd staat bij de ingredienten had ik dat niet verwacht (hou ook niet zo erg van seroendeng). Maar het was in ieder geval te veel, denk dat het anders misschien beter apart gegeven kan worden. (bawang goreng was ook lekker geweest ipv seroendeng..)

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was smakelijk en bezorging op tijd

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Is altijd goed, nooit een teleurstelling.

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté erg lekker, snelle correcte bezorging!

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saté was erg taai dus pure geld verspilling want na 1 hapje hebben we de boel weggegooid wij bestellen niet nog een keer.

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke oriëntaalse maaltijd gehad. De bestelling ging makkelijk online. Daar door de betaling ook. De bezorging was eerder dan verwacht. Het gerecht was heerlijk. aanrader

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een top menu met heerlijke sate en longtong.

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is zoals altijd weer fantastisch en heerlijk. Ondanks de afstand is het eten goed warm. Het enige wat ik nog wel eens vergeet te vragen is om een zakje seroendeng. Die is zo waanzinnig lekker bij de gerechten, die wil ik niet missen. De saté is altijd van supermalse en overheerlijke kwaliteit. Glijdt bijna vanzelf van het satéstokje af. En als je via hun eigen site besteld krijg je er ook altijd een blikje fris bij. Bedankt Satéhuis, jullie zijn TOP! Tot een volgende keer!

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten; voor herhaling vatbaar

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde eten was oké. Helaas de 1 van de 2 saté kambing taai. En het eigeel van de gekookte ei zwart. De bezorging was snel. Wat best een ergelijk punt is, dat de bezorger zijn helm niet af deed. Ook geen verontschuldiging dat de zak onder de drab zat wat uit de bakken kwam. Alle bakken zaten eronder, en was in het bezorgtasje gedropen. Geld gegeven, en er werd slechts JA gezegd. Hem nog vriendelijk gedag gezegd toen hij wegliep, waarop hij weer JA zei. De on-enthousiasme, geen zin om te werken en onvriendelijkheid droop er af. Ik vind dit wel een aandachtspunt voor de bezorgers.

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en altijd smakelijk. Zelfs door drukte blijft het eten lekker warm.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top iedere keer weer!!

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte als altijd prima en werd op tijd bezorgd. Wel raar dat je voor betaling met iDeal transactiekosten moet betalen en slordig dat het gratis blikje cola er niet bij zat.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Hoge School van saté roosteren. Super.

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de frietjes koud en slap. Saté was lekker.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is prima . Het is alleen erg jammer dat als je voor 75 euro besteld je eerst een half uur bezig bent om te kijken wat er in de doosjes zit. Graag vermelden op de doosjes wat erin zit! Nu was het bijna koud voor we konden beginnen te eten. Ook was niet alle bestelde speciaal speciaal.

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als gewoonlijk zeer goed

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was nog goed warm, niet was beschadigd. allert of er was betaalt

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top! Lekker eten en goede service!

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere nasi rammes!! En voor de 2 e keer weer precies op tijd! Aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goed en super lekker!!

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk en de sate goed en warm en de tijdstip waarop bezorgd zal worden was precies stipt op tijd prima in orde

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en prima bezorging

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er snel. Eten was ook lekker en een goede portie.

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is elke weer erg goed, en de bezorging is snel! Iedere maandag is het nu saté avond!!!

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede service en het eten is altijd superlekker. Wij bestellen regelmatig de nasi, los of als gerecht en het is altijd een genot. Laatst heb ik de bami los besteld - online en zelf opgehaald - en dat is nu ook een favoriet in huis geworden.

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren klant, altijd goed!

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke salade en heerlijke spare ribs met rijst en lekker saus erbij en superveel. Was ook nog snel bezorgd alleen de bezorger zei hou je bek toen ik zei werkze? Beetje raar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Mijn buitenland familie vind heel lekker

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had gewone cola ipv de bestelde cola light...Ook duurde de bezorging deze keer wat langer. Iets meer salade zou ook welkom zijn.

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel in huis!

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit, al vele jaren. Soms eet ik er, soms laat ik het bezorgen. Niets op aan te merken. Ook vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heb om half 4 besteld voor bezorging om 5 uur om kwart voor 6 was er nog niks heb gebeld kreeg een vrouw aan de lijn en die zei dat bezorger net onderweg was mooi hoor maar waarom staat er op de site dat je bezorgtijd 5 uur is dan moeten jullie dit aanpassen in 6 uur geen bezorgtijd om 5 uur vind dit heel storend omdat er ook mensen zijn die een afspraak hebben en dan moeten wachten op eten heb dus de bezorger weggestuurd om 10 voor 6

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery too early.

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was een apart bakje satesaus besteld en daarvoor in de plaats was ketjap geleverd. 3 bekers Ketjap was wat veel..., maar kwaliteit is perfect. Altijd goed.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Op tijd bezorgd. Goed op temperatuur.

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tiptop. Mooie smaken en prima service.

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft alweer erg lang geduurd voordat het er was. Daarnaast hadden we (zoals altijd) bij op het bonnetje een aantekening voor de bezorger gezet waar hij precies moest zijn maar dit lijkt nooit goed te gaan. Elke keer wanneer we wat bestellen lijkt het alsof ze dir niet lezen. Ik vroeg toen ik de bezorger aan de telefoon had dan ook of hij de beschrijving dan wel gelezen had en antwoordde met ‘nee, doe ik niet. Dir vind ik erg raar en begint me langzamerhand een beetje te irriteren. Toen ik uiteindelijk zelf naar de bezorger toe was gelopen om de bestelling aan te nemen was hij erg onbeschoft en zei niet iets als ‘sorry’ of ‘smakelijk eten’. Het enige wat hij zei was ‘hier is het eten’. En reed weer weg. Erg teleurgesteld...

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, ik bestel nog wel eens en zal het ook aanraden bij mijn vrienden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is zoals altijd prima van kwaliteit. De bezorging zelf mankeert ook niks aan Echter had ik besteld voor bezorging om 20.15 vanwege het feit dat ik laat geluncht had maar het eten kwam al om 19.15.... gelukkig was ik gewoon thuis maar van echte trek was nog geen sprake dus veel weg moeten gooien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde iets langer dan een uur, maar was heerlijk

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ronduit heerlijk!

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de Gado Gado dit maal ronduit slecht: louter taugé, geen (spits)kool, 2 verdwaalde blokjes tofu die doordrenkt waren in de meest waterige pindasaus die je je voor kan stellen. Zo (slecht) had ik 'm niet verwacht.

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm, lekker veel en vooral lekker! Bezorging duurde een uur maar werd gelijk ook in de mail na het bestellen aangegeven. De saté van Satéhuis is echt ongeëvenaard!

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima. Bezorging elke keer opnieuw een drama. Om half acht uur besteld z.s.m. Afgeleverd om 21:00 uur. Dit is geen incident maar structureel. Klagen helpt niet zijn zogenaamd altijd onderweg. Geen enkele excuus of compensatie met bakje rauwkost ofzo. Gewoon knudde.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was verrukkelijk.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Echt lekker jongh

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en na overleg perfect op tijd met de bezorging !

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was keurig op tijd bezorgd! Eten was heerlijk en voldoende. Heb wel een opmerking. Ik heb babi guling besteld. Daarvan behoort de huid/korst knapperig te zijn. Helaas was dit niet het geval doordat de deksel op het bakje dicht. Misschien dat hier een andere oplossing voor is, zodat de korst knapperig blijft...

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte verrukkelijk!!

, 31-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima als altijd!

, 31-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaste klant geworden!

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam iets later dan de verwachte tijd, maar weer super eten

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten; je proeft echt dat de sateh op houtskool is gebakken! Overige gerechten ook zeer smakelijk. Bezorging punctueel.

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Al vaker in het restaurant zelf gegeten maar vandaag een keer besteld/afgehaald. Echt heerlijk!!! Dit doen wij zeker nog eens.

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde erg lang en de saté en de friet en longtong waren bijna koud. Ook had ik een extra blikje cola besteld die er niet bij zat.... normaal is het altijd prima, nu was ik erg teleurgesteld, had nog bijna tien euro fooi gegeven ook.. Volgemde keer hoop ik weer op beter!

, 16-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gado gado! De pisang goreng verschilt per keer maar vaak heel goed! De bezorging is altijd op tijd en supervriendelijk.

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Viel vies tegen deze keer. De gebakken banaan waren nog te hard, de bapao was niet warm en de pastei was mega hard en niet warm. Pastei kwam gewoon uit de magnetron. Diep triest en dat voor 8,90 rond uit treurig

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig en snel bezorgd!

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker op tijd goed warm en overheerlijk

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfecte timing met bezorgen en het eten was heeerlijk

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer zeer goede saté.

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tip top authentieke smaak. Al 22 jaar een top adres. Ben oud personeelsleden lid.

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de mail over de betel tijd stond 17:40 verwachtte bezorg tijd. Echter het eten was er om 17:15...Dat is wel erg veel vroeger.

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met z'n zeven heerlijk gegeten iedereen was te vreden. Em keurig op tijd bezorgt

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten, saté ajam, was heerlijk zoals altijd. Bezorger was er om 17.35 al terwijl ik als gewenste bezorgtijd 18.15u had aangegeven en dit ook in mijn bevestiging stond. Gelukkig trof ik de bezorger direct bij thuiskomst en was het eten nog lekker warm.

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig eten bij het Satehuis en dit is altijd naar volle tevredenheid. Dit keer door onvoorziene omstandigheden een vertraging in de bezorgtijd maar ook dit is met echt superservice en heerlijk eten opgelost. We blijven hier zeker klant!

, 23-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekker, warm, snel klaar

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lauw tot koud waardoor we besloten hebben hier niet meer te bestellen. Dit was trouwens niet de eerste of tweede keer..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwali- en kwantiteit staat totaal niet in verhouding. Mix saté . Taaie ministukjes vlees, en rijst met ui en sojasaus wat als “nassi” wort bijgeleverd. 2e keer besteld. 2 keer teleurstelling. Voor mij geen 3e keer!

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Ik had muizen gaten in mijn bakken zitten dus was er niet blij mee. Het eten zo weggegooid zonde van het geld

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging om 19.00 aangevraagd. Bestelling is echter al om 18.00 bezorgd. Eten pas na 45 kunnen opeten..

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles super en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd tevreden over de kwaliteit van het eten en de bezorging.

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, lekker en vertrouwd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere saté.

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 75 minuten gebeld waar het eten bleef, was druk en daarom duurde het wat langer was het antwoord. Het duurde bijna 2 uur voordat de bestelling geleverd werd. Daarna het eten maar in de magnetron gedaan, aangezien het koud was. Dit viel behoorlijk tegen, zeker gezien de hoge prijs.

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd heerlijk maar de bezorging duurt vaak iets te lang. Verder alles top!

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd fucking lekker echte aanrader

, 18-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sate! lontong mag van mij koud geleverd worden, nog niet eerder warm gegeten ;-) maar zeker een aanrader!

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd. Wat een lekker maaltje was het weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima product en goede bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goeie stadhuis..dit x was mijn eten koud ..en de nassi 1 blok en koud .helft helaas weg gegooid. Anders nooit geen klachten

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen. Uitgebreide keuze. Verse ingrediënten. Als vanouds heerlijke gerechten. Opgegeven tijdstip van bezorgen was correct. Aanrader.

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

, 03-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd! We konden er 2 dagen van eten. Bezorging op tijd en vriendelijke bezorger!!

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte me goed totdat ik een hap nam en op iets hards kauwde bleek het een stuk eierschil te zijn beetje jammer dit toen smaakte het me gelijk een stuk minder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was qua smaak flauw! Saus zeer waterig. Bezorging was snel en vriendelijk naar bestelling was niet compleet. Wel netjes nageleverd.

, 15-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt Satéhuis! Ik had nog een maaltijd van jullie tegoed en had hier niet aan gedacht toen wij bestelden. Deze hadden jullie er zelf al bij gedaan. Dit tegoed was een paar maanden geleden ontstaan. Jullie hebben mijn verwachtingen overtroffen door dit niet te vergeten en pro-actief te handelen! Top gedaan!

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Word geregeld besteld en was altijd goed. Maar deze keer bestond de sate uit piep kleine stukjes kip! En ja smaken verschillen maar de bami was zo smaakloos. Helaas hoop volgende keer beter ook.w.b.t de sate.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles is goed

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig....heerlijk eten en voor herhaling vatbaar!

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker!

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

W.o.h laat besteld en toch nog bezorgd top. Was goed en vriendelijke bezorger.

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer smakelijk . We bestellen geregeld tot nu tot alles oke . Ondanks late bestelling toch nog op tijd bezorgd .

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede sate's, lekkere gado gado, heerlijke sate saus, prima nasi en bamie.Echt niet juiste bezorgtijden, bezorg je kom dan redelijkerwijs deze tijden na, lukt dat niet geen bezorgservice instellen.Excuses door late bezorging en korting geaccepteerd.

, 08-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hoeveelheid viel me een beetje tegen ik had wel meer verwaxht voor dat geld had ik ook begrepen toen ik erover had gebeld ik had een nummer 18 besteld en begreep van de telefoniste dat daar dan een grote bak nasi bij zat dus ik dacht dan doe ik er nog een los bakje bami goreng bij maar toen kreeg ik 2 kleine bakjes en dat was zeer weinig voor een gezin.Dus dat werd nog maar een plakje brood eten daarna.Dus of de telefoniste heeft verkeerde voorlichting gegeven of er is iets niet goed gegaan met klaarmaken.Verder smaakte het prima alleen jammer dat het te weinig was.En de bestelling zou rond 18:55 er zijn maar dit werd uit eindelijk 19:15 ook nog niet eerder meegemaakt bij jullie.

, 08-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze hebben zelfs onze bestelling bij de haven gebracht waar we met de boot lagen Top. Dank jullie wel.

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede ruime porties, smakelijk en snelle levering. Voor herhaling vatbaar

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Makkelijk online bestellen. Direct de mededeling verwachte tijdsduur. Correcte en vriendelijke bezorging. Maar uiteindelijk heerlijk gegeten.

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed. Heb intens genoten, maar de duur van het toiletbezoek duurde langer dan de bezorging. Helaas.

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté, maar de nasi was niet mee, dat vinden wij niet oké

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi Tjampur (Nasi Rames): Sate Babi (+Witte Rijst) was nice (as always).5* Ajam Belanda was horrible.2* Very dry tasteless chips. Chicken was also dry and very difficult to chew. A cm size hole in the Ajam Belanda package (bottom) probably indicated plastic degradation by temperature. I hope, that it did not result in poisonous chemicals.

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 2 twee keer bellen eindelijk na 1,5 uur na de bestelling bezorgd ( systeem was uitgevallen?). De kip uit het kindermenu was oud en uitgedroogd oneetbaar. Saté manis was lekker maar niet het idee dat het vers was.

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt altijd heerlijk, altijd vlot bezorgd.

, 25-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was smakelijk .Vriendelijke bezorger maar helaas moesten we deze keer heel lang wachten op het eten.

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wel lang maar goed dan heb je ook kwaliteit! We zijn al jaren trouw aan satehuis!personeel is erg aardig en behulpzaam en je krijgt altijd lekker eten!ga zo door!

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté is gewoon de beste van Groningen. Voor het eerst ook kleine hapjes erbij genomen (lemper, pastei etc). Deze vielen erg tegen... magnetron voedsel ! Bezorger zag er wederom onverzorgd uit met vieze handen. Toch geen fijn idee dat iemand die er vies uit ziet je eten komt brengen. Dus volgende keer voor mij alleen saté !

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gasten vonden het lekker de bami was smakelijk en de nasi en de sate ook. Bezorger was mooi op tijd en vriendelijk .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laat bezorgd waardoor de friet koud was. Jammer want op een rustige donderdag besteld.

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sateh, precies op tijd en warm bezorgd. Het eten was uitstekend behalve de nasi goreng was niet zoals het zou moeten zijn was eigenlijk witte rijst met ei, niet de 2 euro extra waard.

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje jammer 2 en een half uur op het eten moeten wachten . Patat koud sate koud .. normaal altijd goed maar nu totaal niet

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer als een uur op ons eten moeten wachten en een half uur na vetwachte bezorgings tijd ons lauwe eten mogen ontvangen. Besteld als bedrijf, met bedrijfs naam en bij veld extra's zelfs nog aan gegeven dat het om de dierenwinkel in het winkelcentrum gaat en nog kon de bezorger het niet vinden en zagen we hem toevallig achter de winkel lopen zodat we hem konden roepen, anders hadden we nu nog geen eten gehad denk ik. Beetje jammer want warm is het zoveel lekkerder

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle saté saus was er uit gelekt. De bakjes gescheurd. Heerlijke smeerboel .

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas deze keer slecht. Het eten was koud en het was nogal weinig. Heb het ook wel eens erg goed gehad met veel vlees.

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi en sate was smakelijk . En bezorger was vriendelijk en het eten was snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed . En de bezorger was vriendelijk.

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saté was overheerlijk, helemaal niets op aan te merken! Wat wel een puntje van aandacht moet zijn is het tijdstip van bezorging. Ons eten kwam een half uur te vroeg ( gelukkig waren we al thuis). Ook mag de verpakking wel wat meer aandacht. De satésaus was uit de bakjes gelopen omdat de bakjes niet goed sluiten. De bezorger was uiterst vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel en erg lekker. en top dat jullie het op de boot kwamen brengen.

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit super en bezorging op tijd. Geweldig dat ik ook nog een email krijgt betreffende de status van mijn bestelling. Dus er staat een tijdstip waarop ik mijn bestelling kan ontvangen. En het was ook stip op tijd bezorgd. Chapeau. Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en bezorger was vriendelijk en op tijd !

, 28-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gesmaakt.

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Errug lekker. Bezorgtijdstip via email. Op tijd en goed.

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

t was weer heel lekker!!

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte weer heerlijk.

, 19-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima👌🏾

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd lekker eten...alleen een uur wachten...

, 10-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 10-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit. Snelle bezorging.

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker. Ondanks dat het op Zondag altijd druk is . Toch eerder bezorgd . .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uur werd onze bestelling bezorgd inclusief het gratis drankje. Het eten was dus lekker warm en de portie was ook groot genoeg. De saté is hier altijd om je vingers bij op te eten!

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sate saus was wel heel scherp maar voor de rest was het goed.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De anders zo geweldige kwaliteit liet vandaag helaas veel te wensen over. Ik denk dat we als laatste uit de box de bestelling kregen want alles was lauw, de papieren zakken waren nat en de patat was slof, slap en nagenoeg koud. Normaal gesproken is de bezorging altijd prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd prima in orde

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de sterren geageren niet, maar beide vijf sterren !!!

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Correct en op tijd geleverd, bescheiden en vriendelijke bezorger, zoals altijd heerlijk eten, kortom top!!!

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker gegeten. Alles nog lekker warm en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanaf de bestelling tot aflevering goed geregeld. Het eten prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer viel het tegen. De saté was droog net of ik restant van een ander heb gekregen. Het was niet vers geroosterd. Jammer

, 28-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Graag adres aanpassen. Huidige adres is: Heresingel 10 9711 ES Groningen. Gister stond op de bon Hersesingel 8.

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer goed hoor ! En de bezorgers zijn vriendelijk en komen op de afgesproken tijd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed net als voorheen alleen de sla dat is natuurlijk persoonlijk voorheen gewone sla een mix nu met veel rode kool dat vond ik niet geweldig . Maar verder oke .

, 23-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had nasi erbij besteld maar kreeg vieze slappe koude patat. Wat een tegenvaller! En voor nasi betaal je ook nog meer. Hoe moeilijk kan het zijn om een bestelling voor twee pers goed af te handelen

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nasi was goed maar de saté was helaas verbrandt jammer normaal altijd goed tevreden groeten Bert

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd lekker bij jullie. En de familie vond het ook goed de lams sate een beetje droog. En de varken ook maar voor de rest heerlijk gegeten. met vriendelijke groeten Orpa Kleyn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via een collega hoorde ik dit adres. Ik vond het zeer matig. Salade : verre van Aziatisch met olijven en simpele vinaigrette. Rijst: veel dat wel..maar dat is ook het enige goede ervan Spareribs : 3 stukken.. Dat is het goede,ook goed gekruid of gemarineerd, maar helaas weinig vlees. Veel saus, dat is mooi. Maar ik heb geen 12,60 over voor dit . Wellicht voor liefhebbers smaakt de vele soorten saté wel goed..

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en erg vlot bezorgd!

, 17-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lauw en m'n opmerkingen genegeerd.

, 15-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en gevarieerd menu. Kwaliteit van het eten is goed. Is afgehaald.

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Wel jammer dat ik een cola had besteld en een gratis cola zou krijgen en er maar 1 heb gekregen. Maar goed kwaliteit van het eten was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is minder geworden. Laatste twee keer al minder goed dan voorgaande jaren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, maar de bezorging duurde een half uur langer dan na het bestellen werd aangegeven, daardoor in totaal meer dan een uur moeten wachten op ons eten

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen al meer dan 10 jaar bij het Satéhuis en het eten is altijd goed. Echter is de frites en de rijst vaak lauw. Als jullie daar nog wat op kunnen bedenken! Ik vind het mooi dat je direct na de bestelling een bezorgtijd krijgt, maar dan is het mooi als deze niet gehaald wordt je ook een update van de bezorgtijd krijgt!

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft heerlijk gesmaakt

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sate en nasi was weer smakelijk. Alleen jammer dat het wat laat werd gebracht maar we weten op zondag is het vaak druk , wel heel mooi dat ze de tijd van bezorgen hebben doorgegeven.!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat weinig smaak aan de bami en ik had een blikje cola light besteld maar ik kreeg een verkeerd blikje.

, 01-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd. Wat wil je nog meer!?

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer goed !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Jammer dat de rendang niet als hoofdgerecht te bestellen is. Nu alleen met combinatie van andere gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helemaal naar wens !

, 21-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd!

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet heel warm meer. En het kindermenu was wel heel weinig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De sateh en babi pangang waren top. Bezorging op afgesproken tijd. Bestel een volgende keer weer online.

, 07-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nuet heel snel bezirgd, wel heel lekker.

, 07-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik moest mijn eten buiten ophalen. De bezorger kon het adres niet vinden. En ik moest 1 uur wachten op mijn eten

, 01-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was nu lekker warm integenstelling tot vorige keren. Prima

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was koud bij aankomst. Vind het vlees altijd lekker maar dit keer was het niet zo.

, 26-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk!!

, 26-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind bijna anderhalf uur voordat het er is best lang.

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Portie saté ajam met nasi besteld en gekregen, bezorging duurde drie kwartier, wat ik nog best veel vind op een doordeweekse avond. Het eten was heerlijk, al was de nasi al wel flink afgekoeld. Uit een portie kan ik wel twee keer eten, je krijgt ruime porties.

, 18-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had duidelijk aangegeven dat de saus apart geserveerd moest worden. Dit is helaas niet gebeurd.

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté besteld heerlijk gegeten bezorging mooi op tijd het eten was goed warm top ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaliter ben ik altijd tevreden over de smaak van de nasi, echter gisteren had het echt weinig smaak. Was gewoon rijst met groente bij, dus geen weinig nasi smaak. Jammer, want ik bestel regelmatig bij satehuis en in die zin een tevreden klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1.40 minuten gewacht, Dat vind ik wel lang.

, 04-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Salade misschien met een ander saus omdat het met rijst wordt gegeten. Apart was de salade heerlijk.

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is niet van toepassing. De bestelling is door mij zelf opgehaald

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord geweldig! Zowel de kwaliteit als de bezorging.

, 29-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De medewerker kwam precies op het bezorgtijdstip.

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er pas na 1.5 uur en het was koud

, 27-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond online een bestelling geplaatst, enige tijd hierna werd ik gebeld door de bezorger die om het huisnummer vroeg. Wat bleek, hij stond bij ons oude adres in Lewenborg terwijl we bij de bestelling ons adres op moesten geven (werd ook juist vermeld in de bevestiging). Vervelend voor de bezorger want hij moest omrijden, ook vervelend voor ons want het eten was niet heel warm meer. Ik begrijp niet waarom de bezorger ons oude adres mee gekregen heeft aangezien je bij de bestelling een adres op moet geven en deze ook netjes in de bevestiging stond.

, 25-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten voor redelijke prijs en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten lekker maar sate was wat koud. Extra kosten bij betaling via iDeal niet van te voren aangegeven. Dat vind ik niet kunnen.

, 21-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, jammer dat het 45min.te laat was.

, 14-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. En op tijd geleverd. toppie voor een zondag avond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi ipv bami, maar dat was ook lekker. Duurde wel wat lang voordat het er was.

, 08-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima in orde!

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging netjes binnen 't uur. Helaas de koude cola bij het warme eten, friet enorm taai en koud. Spare ribs waren heerlijk, alleen ontbrak saus.. saté was goed, ipv bami hele mager gevulde noodles. Ik ben meer gewend van het satehuis!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk. Vooral de Sateh is om te smullen. We bestellen hier wel vaker en het is eigenlijk altijd wel heel goed. Jammer dat we dan zo lang moeten wachten op de bezorging. Meer dan een uur. Net als de vorige keer. Op zaterdag zal het wel drukker zijn denk ik.

, 25-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde bijna een uur voordat het eten er was was. Geroosterd buikspek was droog en hard. Normaal altijd tevreden met het eten.

, 23-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat we netjes invullen dat we aan de Ubbo EmmiusSINGEL zitten wordt de bezorger naar de Ubbo EmmiusSTRAAT gestuurd.

, 22-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima in orde; precies op tijd

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na bijna 2 u moest ik zelf bellen, daarna nog half uur wachten. Bestelling was fout gegaan. Wel goede service omdat ze waarschijnlijk niets aan deze Fout konden doen.

, 04-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via internet bestelling geplaatst. Was iets eerder dan de door mij genoemde afhaaltijd, kreeg een drankje aangeboden en op het afgesproken tijdstip was de bestelling gereed. Alles was heerlijk maar de saté blijft de beste van Nederland!

, 04-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Vlot bezorgd. Goede temperatuur. Heerlijke huisgemaakte sate.

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. zag er goed verzorgd uit, goed warm van temperatuur, en werd snel bezorgd. ga hier zeker weer bestellen.

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 X deze week een bestelling gedaan. Heerlijk, alhoewel de 1 bestelling de lontong niet zo goed was qua structuur en smaak ????

, 26-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel met regelmaat bij het satehuis iets. De kwaliteit is altijd goed, evenals de bezorging. Gisteren opnieuw iets besteld, maar de bezorger maakte er een potje van. Hij zou aangebeld hebben, maar ik heb niets gehoord... vervolgens heeft hij mijn bestelling bij de buren aan de deur gehangen. Na een uur heb ik gebeld waar mijn bestelling bleef. Er werd mij verteld dat de bezorger onderweg was. Na een half uur nog maar eens gebeld omdat ik nog steeds niet had. De bezorger was inmiddels terug bij het satehuis en vertelde doodleuk dat iet het aan de deur B de buren had gehangen...heel bijzonder, op zijn miltst gezegd. Het hing daar misschien wel al 3 kwartier... allemaal erg vreemd, het satehuis heeft mijn telefoonnummer, mij e-mailadres en bovendien had de bezorger ook op de deur kunnen kloppen... Vreemd gang van zaken!!

, 26-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs en sate, finger licking good!! Zeker niet de laatste keer!!

, 18-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker net zo als voorheen . Soms moet je lang wachten voor de bezorging maar gisteren was mooi op tijd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles prima in orde

, 12-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was half-koud, nasi was ook alles behalve warm. Sate was wel lekker, maar in combinatie met de koude patat en lauwe nasi viel het erg tegen.

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top! Ik bestel saté altijd hier! ????????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd. Goede textuur. Veel extra's. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, duurde wel lang voor het er was.

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd de nummer 20, die is echt super! Nu eet ik deze het liefst met friet. Telefonisch kan ik deze altijd bestellen bij dit menu maar via de site moet ik de friet altijd extra bestellen, zodat de witte rijst e.d. onaangeroerd blijft. Kan deze als keuzeoptie worden toegevoegd? Mvrgr Cor

, 06-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en eten van zeer goede kwaliteit!

, 05-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en goed!

, 04-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde veel te lang, heb anderhalfuur gewacht

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs met patat besteld. Na een uur gebeld. Zou ieder moment arriveren maar duurde daarna nog een half uur. Dus ruim anderhalf uur na bestelling werd het bezorgd. Aangekomen ws het vlees droog en taai en de patat koud.

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 28-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

10 min. te vroeg bezorgd (20.05 ipv 20.15). Gelukkig net op tijd thuis.

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschrikkelijk lang gewacht. 1 uur en 20 minuten. 2 maal erachteraan gebeld. Eten was daardoor niet goed meer op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks bestelling om 17:10 met bezorgtijd van 18:00 was het eten er pas om 18:40... Wel erg lekker, maar zonde van de tijd.

, 24-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten, alleen had 1 bakje lontong een raar geurtje en smaak. Naar mijn idee niet goed gekoeld en heb ik ook weggegooid. Ik had nog 2 bakjes en dat was heerlijk.

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor wie van saté houdt; met afstand de beste!! Kwaliteit, op temperatuur, en de lekkerste satésaus die ik ken. Eén verbeterpuntje; ik kies altijd de Saté Manis, nummer 20. Hier kan ik standaard geen frites bij bestellen via de site, telefonisch lukt dat wel. Graag ik het keuzemenu frites toevoegen zodat ik deze niet extra hoef bij te bestellen. Verder; two thumps up!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg smakelijk deze keer!

, 17-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur gewacht...

, 06-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, en het eten was prima van kwaliteit en smaakte uitstekend. Een aanrader.

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles prima in orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed alleen heb ik nu 2 keer een verkeerde bestelling gehad.. waardoor ik ruim 3 kwartier extra moest wachten tot ik kon eten. Echt een verbeter puntje.. verder prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

constant prima kwaliteit en snelle bezorging

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde drie kwartier voordat het eten er was. Eten was wel heel lekker en gelukkig nog goed warm. Beetje jammer dat de frisdrank bij het warme eten in de tas was gedaan. Heb deze eerst nog in de koelkas moeten zetten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ALTIJD lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker klaargemaakt en snel bezorgd

, 20-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker!

, 19-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrij snel, heerlijk eten en goede service. En dat voor een goede prijs! Top

, 14-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté is gewoon consequent heel erg goed. De bami waar je extra voor betaald bij de menu's mag wat mij betreft wel wat smeuïger en smaakvoller. De zeer lange wachttijd is toch altijd wel een obstakel. Jammer. Als jullie je daar goed op richten denk ik dat mensen eerder bij jullie bestellen. Althans wij wel, want vaak hikken we echt wel tegen de lange wachttijd van ongeveer een uur à anderhalf uur aan. Soms zelfs moeten we er achteraan bellen, omdat we vergeten zijn. En bekijk je de recensie's dan merk je dat heel veel mensen om die reden toch een mindere beoordeling geven. Blijf scherp op de kwaliteit en dan met name op het bezorgen en op de warmte van de gerechten, want het eten wilt ook nogal eens lauw arriveren, dat laatste kunnen we jullie ook niet echt kwalijk nemen, want we wonen niet om de hoek. In ieder geval blijven we zo nu en dan bestellen want de saté is gewoon ALTIJD verrukkelijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind het erg jammer dat we besteld hadden voor 5uur en om kwart voor 7 zelf moeten bellen waar onze bestelling blijft. Vervolgens een excuus van dat de bestellingen/internet niet doorkwamen maar ineens op dat moment onze bestelling wel binnenkomt. Verder nooit problemen maar vind dit wel erg jammer. Ook niet dat we een compensatie krijgen of iets.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sate nog steeds de lekkerste van Groningen. De babi gulling was iets te zout en te droog. Bezorging was correct en mooi op tijd.

, 03-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd!

, 02-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was wederom 25 minuten later dan aangegeven en bevestigd. Drinken is daardoor ook vaak lauw ipv koel.

, 01-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Witte rijst enorme nasmaak van vis. Waardoor deze niet opgegeten is. Saté en nasi wel lekker.

, 01-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, zeer snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk alleen erg jammer dat ik te horen kreeg dat de zone waar in ik woon te ver in en ze dus niet meer bezorgen. Ik adviseer om de postcodes voor het bezorggebied op de site aan te passen Hoe kun je als klant anders weten dat je niet in het bezorggebied woont

, 29-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker knapperig saté. Was de laatste keer niet lekker en zacht.

, 28-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten, porties waren wel kleiner dan vorige keer

, 27-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde ongeveer een uur. De bezorger had te weinig wisselgeld terwijl ik bij de bestelling heb aangegeven met hoeveel geld ik zou betalen. Omdat het erg geregend had heb ik de rest maar als fooi gelaten. Ik ben erg van van Satéhuis, maar deze keer was de bestelling wat rommelig. Er zat geen salade bij en overal zat saté op. Met de smaak en warmte was overigens niks mis, dat was prima voor elkaar. Volgende keer toch wat meer aandacht voor een nette aflevering.

, 27-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enige minpunt is dat de bezorgtijd bijna een uur is

, 23-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam even iets later. Bezorger kon straat niet gelijk vinden. Eten was heerlijk alleen jammer patat was niet erg warm meer.

, 18-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker en de Fanta was deze keer ook echt Fanta ipv Sisi! ????

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service prima prijs kwaliteit verhouding, makkelijk bestelling online doorgeven en gewenste tijd zelf bepalen. Heerlijk eten ik raad het zeker aan bij vrienden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en de bezorging op tijd. Prima!

, 08-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en weer zeer smakelijk. Blijf het echter jammer vinden dat weer Pepsi werd geleverd terwijl Coca Cola wordt aangeboden; zelfde geldt voor Fanta (blijkt SiSi te zijn).

, 06-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne service en kwaliteit, goede afstemming.

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan een uur gewacht op ons eten. De reden was een brommer die niet wilde starten. Patatjes inmiddels koud. De resr was prima.

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging viel mee en we hebben lekker gegeten

, 04-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was weer prima, maar de bezorging was helaas 25 min na aangekondigde tijd. Tip: geen Coca Cola en Fanta op de lijjst zetten als je Pepsi en Sisi levert.

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas krijg je Pepsi.. en staat op de website coca cola. bestel vaker en het is nu de 2 de keer dat ik Pepsi kreeg. Beetje jammer. toen me eten er was bleek dat ik het verkeerde had gekregen. een half uur later kreeg ik opnieuw eten, dit was alleen koud. Ben dit totaal niet gewend van hun want het eten is altijd prima.

, 01-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel en goed warm bezorgd door keurige jongen. Eten smaakte ons heel goed!

, 30-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was zoals gewend. De bezorging duurde ruim 80 minuten nadat de bestelling geplaatst is.

, 30-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige bezorging én op tijd De maaltijden waren heerlijk (maar mag iets ruimer zijn) en voor herhaling vatbaar

, 29-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima

, 28-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was bij aankomst koud

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 20 minuten te laat, patat was lauw en taai... Sate was goed te eten, maar daar is ook alles mee gezegd... Merendeel van het eten was koud.

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté en rijst maar friet was slap en koud. Bezorging 60 min.

, 24-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en de bestelling op tijd. Prima service!

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde lang voordat ik het had en het eten was lauw.

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kreeg bami bij mijn bestelling ipv nasi. Voor de rest wel erg lekker.

, 22-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipsate Arjam besteld was goed op smaak en goed warm. De nasigoring vond ik persoonlijk erg smaakloos

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lauw en tevens niet lekker. Bezorging was anderhalf uur na bestelling.

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté was heerlijk. Porties goede hoeveelheid.

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde lang en was niet warm meer. Bezorger was waarschijnlijk door de regen in een slecht humeur

, 16-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Onze ervaring de laatste: tijd tussen bestellen en bezorgen 70-80 minuten

, 14-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 14-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling duurde best lang (een uur). Het eten was heerlijk maar de patat was koud.

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slecht, na een uur en een kwartier gewacht te hebben maar even gebeld.. Het was nogal druk.. Op een maandag avond?! Maar het zou er met 10 minuten zijn! 1 uur en 40 minuten moeten wachten tot dat er iemand kwam met het eten, en dit keer was het niet om de drukte maar om verkeerde adressen? Ondertussen was het eten natuurlijk niet meer warm en dus ook niet lekker!

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vandaag om 18:40 besteld, tegen 19:30 maar eens gebeld waar het eten bleeft. Bleek druk te zijn. Eten is uiteindelijk tegen 20:15 bezorgd. Bestelling was ook nog niet eens kompleet. drinken miste Kwaliteit eten, altijd smullen. ook nu weer. blikje drinken uiteindelijk om 21:00 ontvangen. Ik heb wel een fanta extra gekregen. Droevig.

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed! Correcte bezorging

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer eens van ouds heerlijk, we hebben genoten van het eten.

, 06-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd en vlotte bezorging.

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mayonaise ontbrak waar expliciet om gevraagd was, patat mag krokanter. Saté erg goed, niet vet. Goede satésaus.

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Satehuis is altijd goed, ik heb daar verschillende maaltijden besteld en het valt nooit tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is super goed,bezorging is supersnel. We hebben nu twee keer besteld,eerste keer kwam het eten een 30min.te vroeg,laatste keer een uur te vroeg.Nu kun je zeggen beter te vroeg dan te laat,maar stel nou er is niemand thuis? Het eten is een aanrader,mooie grote porsies!!!!!

, 21-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, lekkerrr

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was nu eens heerlijk warm, TOP.

, 11-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna de lekkerste saté in Groningen ???? TOP????????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle service, en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Snelle bezorging +\- 30 min. Eten goed warm en grote porties. Gaan we zeker vaker bestellen!

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker zoals altijd

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik klaag niet snel maar dit kon echt niet. Ten eerste bijna een uur gewacht op mijn bestelling terwijl ik in het centrum woon. Toen ik eenmaal het eten kreeg was het zo goed als koud maar ja je hebt honger dus eet je het op. Daarbij had ik een portie stokbrood besteld besteld en hier ook voor betaald maar deze zat niet bij de bestelling Erg jammer. Voortaan maar niet meer vooraf betalen...

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij vrienden viertien dagen long tong en sate gegeten. Nu zelf besteld erg lekker.alleen was de long tong Niet zo lekker zacht en lunchtig . Ook was het niet met zo,n lekkere santen smaak erg jammer Zo lusten wij het ook wel maar was niet zo als de vorige keer

, 22-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde meer dan een uur. We vonden de satestokjes wat karig voorzien van vlees...drie stukjes vlees per stokje....meer stokje dan vlees zal ik maar zeggen....verhouding prijs-vlees is niet in verhouding...kwaliteit van het eten was overigens prima!

, 13-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een ware verrassing. Normaal zitten er 3 grote stukken spare ribs. Dit keer 4 stuks - xtra genieten dusssss! ???? Thnx

, 13-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde anderhalf uur. Is mij wat te lang. Dit gebeurt vaker helaas

, 12-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar jammer dat we WEER een blikje drinken krijgen die ruim 3 maanden over de houdbaarheidsdatum zit

, 11-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zat geen 'gratis' blikje drinken bij de bestelling. Wel 5 i.p.v. 4 satéstokjes maar dat was niet besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben het zoals het vandaag was niet van Satehuis gewend. Het, overigens gratis, blikje 7up was lek en de hele tas zat vol met 7up... ik kreeg een druipend pakket van de bezorger die vooral baalde dat zijn bijrijdersstoel nat was... vervolgens bleek het eten lauw tot koud... teleurstellend deze keer!!!

, 04-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekker en ondanks de afstand nog warm genoeg.

, 20-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snelle levering en service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 1,5 uur moeten wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede service . Online bestelling geplaatst en binnen 20-25minuten was het er al. Vriendelijke bezorger en het eten is altijd goed.

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging (op zondag!) , alles was nog warm, maar bovenal: het eten was heerlijk! Wij gaan zeker nogmaals bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde eten kwam lauw aan. Jammer

, 09-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur gewacht op het bestelde eten :-( :-(

, 02-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten bij dit bekende adresje.. Moest wel lang wachten (een uur) voor een dinsdag, terwijl ik om kwart over vijf al had besteld.

, 02-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd is het eten en de bezorging altijd Super goed verzorgd been een grote FAN van het Satehuis

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud en had een muffe smaak. Dit ben ik niet gewend van het satehuis. Normaal halen we er of eten ter plaatse.

, 24-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en goed warm!

, 22-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben om 18:45 eten besteld. Wij snappen dat het op vrijdag avond erg druk kan zijn. Wij kregen de bestelling om 20:35 pas bezorgd. Bijna 2 uur gewacht, jammer!!

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super eten en hele snelle bezorging Door zeer vriendelijke bezorger!!

, 17-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed maar het eten was koud. Erg teleurstellend. Niet gewend van satehuis

, 17-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel bij het Satéhuis via internet, dus wordt bezorgd. Het eten smaakt iedere keer prima, ook goed warm en de bezorging is ook goed. Aanrader!

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb 2 uur en tussentijds 3 keer moeten bellen voordat m'n eten lauw werd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en 45 wachten om daarna koud eten te krijgen. dan is alleen een sorry niet genoeg.

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op aangegeven tijd bezorgd prima eten zoals altijd

, 28-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle bezorging En heerlijk eten.

, 26-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sate's. Snel bezorgd!

, 24-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is bijna altijd prima. Bezorging vind ik echter vrijwel altijd veel te lang duren. De bezorgtijd is regelmatig 1.5u+ en dan ook geen excuses ofzo maar geld ontvangen en wegwezen. Zeker een punt om aan te werken!

, 23-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1u en 45min na bestelling op ons eten moeten wachten

, 23-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ten eerste een mooie website en klantvriendelijk. Snelle bezorging zoals ik had verwacht. Het eten was nog warm en lekker. De sate's ajam vond mijn zoon wel te zacht. Qua smaak was het heel lekker.

, 20-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker ???? hoor.

, 20-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté Ajam had ik besteld, maar de kip was rauw! Na gebeld te hebben bezorgden ze opnieuw. Maar ook de kip bij deze bestelling was rauw. En dat terwijl ik nog heb aangegeven dat gezien mijn zwangerschap dit niet handig is te eten... Hopelijk lossen ze het goed op. Tot nu toe moet ik zelf mijn geld weer terughalen... #fail

, 15-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I v m drukte duurde het lang eten was niet super heet meer tip duurt het langer dan een half uur bel de klant even

, 09-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Niks mis mee!

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bezorging was keurig op tijd.

, 28-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lange wachttijid (bijna anderhalf uur) Portie brood bij de saté was weinig, saté zelf was heerlijk. Het andere gerecht was middelmatig. Aan te raden: In de zaak zelf eten, dat is perfect.

, 28-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, maar duurt erg lang voorsat het er is ( meer dan een uur).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de saté bij aankomst al koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ketjapsaus bij tofu met groenten waterig en smakeloos ! Weinig tofu

, 21-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en dezelfde kwaliteit. Bezorgen duurde wat langer dan voorgaande keren naar was oké.

, 20-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, lekker, snel, warm en vers! Zeer tevreden over het Satéhuis!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik neem altijd Nasi Tjampur met Sate Babi en ben nog nooit teleurgesteld. Echt Indonesisch eten dat met liefde is gemaakt.

, 20-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blikje drinken was warm en de bezorger was heel ongeduldig

, 17-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker!

, 11-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede levering. Dit was een zakelijke bestelling in een kantoorpand en dus was het handig geweest dat er ook een besteksetje geleverd zou zijn. Verder een tip om de koude frisdranken niet bij de warme bakken met eten te doen.

, 05-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sate uitmuntend. Bezorging op tijd. Patat zeer slecht.

, 01-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde deze keer 50 minuten. Vorige keer was de bezorging binnen 30 minuten.

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Langer dan een uur moeten wachten, maar begrijpelijk door het weer. Eten lauw en blikje fris warm. In plaats van coca cola zoals op de website staat als gratis blikje fris pepsi gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie kwartier op het eten moeten wachten. Hierdoor was het niet meer allemaal warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na ruim 2 uur wachten heb ik de bestelling geannuleerd. De oplossing was keurig, geld terug en het eten mocht ik houden. Helaas was mijn eetlust verdwenen. De bezorger was erg aardig en kon hier niks aan doen. Dat maakte het voor mij niet minder zuur. Ik hoop wel dat de bezorger niet de schuld krijgt en dat de eigenaar zich als een goede baas opseld.

, 26-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

anderhalf uur moeten wachten op bestelling vind dit erg veel te lang

, 24-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17.30 besteld en om 18.00 al van je eten genieten. Zoals altijd perfect.

, 23-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was erg lekker en mooi op tijd bezorgt super

, 20-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijk

, 20-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vinden de sate altijd erg lekker. Ik had bij opmerkingen geplaatst, Bij alle menu's de satesaus graag apart,dit was helaas niet het geval waardoor 1 persoon niet kon mee eten.

, 13-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eten was goed warm en erg lekker.

, 12-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is dik in orde. Ik kreeg zelfs een blikje Cola erbij en een bakje extra groente gratis. Dit laatste door de late bezorging, 2 uur na bestelling,. Naar ik had begrepen een nieuwe chauffeur, dus kan gebeuren ik woon ook nog in een uithoek. Normaal gaat het altijd sneller nl. Ik ben een frequente gebruiker.

, 07-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgt binnen een half uur.

, 04-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren altijd zeer tevreden, tot vandaag. Helaas was de 'sla' niet vers maar oud en slap. De varkens'haas' sate was taai. Als geregelde bestellers weten wij dat het normaal stukken beter is, maar als dit onze eerste bestelling was geweest bestelden we niet weer. Hopen dat het eenmalig was....

, 03-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bami goreng vond ik niet echt Indonesisch maar meer Chinees helaas. Indonesische nasi en bami daar hoort toch echt wel ketjap doorheen en gebakken dat was dit jammergenoeg niet. De saté is wel heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 14:30 uur via internet eten besteld met als bezorgtijd 17.45uur. Eten ruim optijd besteld en dan nog 25 minuten te laat bezorgd.

, 29-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blikje Pepsi ipv Coca Cola gekregen beetje jammer!! Maar eten is altijd lekker!! (Y)

, 25-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na bestellen, moest ik bellen kwam mijn bestelling na 90 min en mijn patat en brood waren koud maar grappig genoeg was mijn blik pepsi niet koud maar warm...

, 20-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling duurde langer dan een uur voordat het bezorgd werd en dat op een maandag. Salades door de satesaus en slappe patat. Jammer.

, 16-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed!

, 14-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté was lekker maar rauwkost was in de saus beland en heb 5 kwartier op mijn bestelling voor 1 persoon moeten wachten.

, 13-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goed bereid

, 10-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al 3 jaar vaste Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten maar wel jammer dat er maar vijf stokjes sate bij de bestelling zaten ipv zes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles verder prima, alleen jammer als je om een beetje extra atjar vraagd gelijk een grote pot krijgt en daar wordt dan 2 euro voor gerekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sate van Groningen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd heerlijke saté bezorging op tijd! Aanrader

, 27-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met onze verjaardagsvisite genoten van de saté met lekkere sauzen. Iedereen was blij verrast. Voor herhaling vatbaar!

, 26-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas een verkeerde bestelling ontvangen. Ivm de drukte was na een uur onze correcte bestelling nog niet binnen. Gebeld en dat is op een absolute correcte manier gecompenseerd, waarvoor dank! Het eten was weer heerlijk. Ga zo door !

, 23-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op afgesproken tijd geleverd, goede kwaliteit

, 22-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige bezorger, maar Sate saus was door de hele zak met het eten heengelopen. Verder was het eten wel lekker!

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK!!!!!!!

, 17-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en meer dan genoeg ,de saté saus is echt top !

, 16-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 2 uur wachten nog geen bestelling gezien. Bezorger zou al een half uur onderweg zijn. Ik zou 5 euro korting krijgen op de bestelling en moest dit geld van de bezorger terugvragen. Ik wou alleen liever warm eten. Ze hebben toen het eten opnieuw gemaakt en apart komen bezorgen. Slechts 2,5 uur verder en toen wel een warme maaltijd. Helaas geen excuses o.i.d. door iets extra's te geven of korting voor de volgende keer. Niet gewend van Satehuis...

, 12-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, grote portie. Snelle en correcte bezorging. Uitstekende prijs. Ze krijgen van mij een dikke 10

, 12-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saté is voortreffelijk! Snel bezorgd met een gratis colaatje, wat wil een mens nog meer? Zo wordt de avonddienst een feestje!

, 08-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

anderhalf uur gewacht op onze bestelling vond ik een beetje lang maar het eten was heerlijk